17 Eylül 2008 Çarşamba

Beren, Azra'nın kabusu!


Beren Saat'in yer aldığı her dizideki rol arkadaşıyla aşk yaşaması; Aşk-ı Memnu dizisindeki rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'un uzatmalı sevgilisi Azra Akın'ı bir hayli endişelendiriyor.

Yerli diziler sayesinde adını duyuran Beren Saat, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Bugüne kadar kadrosunda yer aldığı her dizide güzelliği ve oyunculuğuyla adından söz ettiren Beren, dizi setlerinde başlayan arkadaşlığını da her seferinde aşka dönüştürdü! Beren Saat, geçtiğimiz yıllarda 'Aşka Sürgün' dizisinin setinde tanıştığı Alper Kul'la aşk yaşayarak o dönem adından söz ettirmeyi başarmıştı.

TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR

Ardından 'Hatırla Sevgili' kadrosuna dahil olan Beren Saat, bu sette de yeni 'aşklara' yelken açtı! Beren, önce Okan Yalabık'la sonra da Cansel Elçin'le yakınlaştı. Beren Saat'in bu 'dizi setinde aşk' geleneği de Azra Akın'ı endişelendirmeye başladı. Söylenenlere göre Azra; sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ'la aynı dizide yer alan Beren Saat yüzünden sık sık sevgilisini uyarıyormuş!

Her diziye bir aşk

Aşk defteri bir hayli kabarık olan Beren Saat'in son ilişkisi Bülent İnal'laydı. Beren ile İnal, geçtiğimiz günlerde aralarında yaşanan kıskançlık krizleri yüzünden yollarını ayırmaya karar verdi.

Aydın HAMZA/TAKVİM


http://askimemnutv.blogspot.com

Hiç yorum yok: